Melanie után Donald Trump is szobrot kapott Szlovéniában
2019. szeptember 01. írta: Györfi András szerk

Melanie után Donald Trump is szobrot kapott Szlovéniában

gettyimages-1164613327-1024x681.jpg

Mint ismeretes, Donald Trump amerikai elnök hitvese Szlovéniából származik, szülőhelyén éppen ezért nemrég kapott egy - fából készült - szobrot. Moszt azonban maga Trump is halhatatlanná vált, legalábbis készült egy újabb alkotás, ezúttal az elnököt ábrázolandó. Sela a teplülés neve, ahol a látogatók megtekinthetik a sajátos látványvilágú szobrot.

Tom Schlegl, a projekt megálmodója szerint a 8 méteres, "Szabadságszobor" névre kereszteült mű célja, hogy felhívja a figyelmet a populizmus terjedésére, hiszen kezdünk "megfeledkezni" arról, hogy mit is képvisel az eredeti Szabadságszobor.

Csupán két hónapig maradhat a szlovén faluban, utána új helyet kell keresni, Schlegl szerint akár valahol máshol az országban, vagy külföldön is helyet kaphat, de még az is lehet, hogy Grönland-ra megy a művész vicce szerint, utalva ezzel arra, hogy Trump nemrég sikertelen kísérletet tett a Föld legnagyobb szigetének megvásárlására.


merlin_159868800_e49cca87-0a2e-4728-85e5-c76301db8a78-articlelarge.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ujkurir.blog.hu/api/trackback/id/tr5115035200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása