Elektromossá alakítja régi bogárhátúnkat a VW
2019. szeptember 06. írta: Györfi András szerk

Elektromossá alakítja régi bogárhátúnkat a VW

db2019au01116_large.jpg

A Volkswagen szerdai bejelentése szerint kidolgoztak egy metódust, amivel a jól ismert, klasszikus, benzin üzemű bogárhátúkat elektromos járművé képesek alakitani. Az elektromos bogárban találkozik a klasszikus autójuk sármja, és a jövő mobilitása Thomas Schmall VW felsővezető nyilatkozata szerint.

A cég teljesen elektromos, e-Up névre keresztelt autójából származik a használt technológia, legfeljebb 14 litium elem modullal látnak el egy bogárhátút. 200 kilóméter megtételére képes az újjászületés után, illetve legfeljebb 150 km/h sebességre.

Itt még nincs véga a nagy átalkulásoknak, a cég tervei között szerepel a klasszikus VW kisbusz, sőt, a Porsche 365 átalakitásanak lehetősége is. Egyelőre azonban csak Németországban érhető el a "bogárátalakitás", a VW ugyanis az eClassics nevezetű céggel együttműködésben nyújtja szolgáltatását, nekik pedig más országokban nincsenek üzleteik.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujkurir.blog.hu/api/trackback/id/tr4915046422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása