Bernie Sanders beszámol az UFO-król ha megválasztják
2019. szeptember 04. írta: Györfi András szerk

Bernie Sanders beszámol az UFO-król ha megválasztják

ufo-1784349_960_720.jpg

Hiába, az USA elnökének lenni vonzó pozíció, nem véletlen, hogy a közelgő 2020-as választásokon rekordszámú jelölt indul. Nagy kérdés, hogy Trump maradhat-e, az viszont biztos, hogy az ígéret-licit már ezerrel pörög. Sajátos, sőt, meglepő ígérettel állt elő Bernie Sanders, az erősen szociális politikájáról ismert aspiráns.

Joe Rogan podcastjének volt vendége, amikoris azt ígérte, hogy megválasztása esetén nyilvánosságra hoz mindent, amit megtud az UFO-król. Elnökként rengeteg szupertitkos anyaghoz férhet hozzá, így bizonyára arról is tudomást szerezhetne megválasztása esetén, hogy találkozott-e már az emberiség földönkívüliekkel, vagy nem. Állítólag a felesége a fő hajtóerő, állandóan azt kérdezgeti, hogy megtudott-e már valamit a témában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ujkurir.blog.hu/api/trackback/id/tr5015040282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása