Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Saját vaginából nyert parfüm használatára tanít egy angol nő
2019. augusztus 24. írta: Györfi András szerk

Saját vaginából nyert parfüm használatára tanít egy angol nő

0_woman-claims-her-vagina-perfume-gets-men-flocking-towards-her.jpg

Különös módját választotta, sőt, most már tanítja is a csábításnak egy angol nő, ez nem más, mint egy különleges "parfüm", amihez nincs szüksége a hölgyeknek semmi másra, csak a vaginájukra. A cél az, hogy az úgynevezett Bartholini mirigy-ből nyerjünk váladékot, majd azt kenjük a nyakunkra, csuklónkra, és kulccsontukra, azokra a pontokra, ahova a parfürmöt általában kenni kell.

A módszer állítólag pofonegyszerű:

  • mossunk kezet, 
  • mozgassuk ujjainkat a vaginális nyílás körül, 
  • használjuk a kezünkre jutott váladékot a fent említett pontokon.

Shan Boodram (borítóképünkön) könyvet is szentelt a témának, interjúiban rendre hozzáteszi, hogy az ovuláció idején különösen hatékony a módszer arra, hogy ellenállhatatlanná váljon egy nő a férfiak számára. Bár azt sem rejti véka alá, hogy néha "semmilyen" különbséget nem tapasztal a "vagina-parfüm" használatakor, máskor viszont valóban ellenállhatatlanná válik.

Könnyen lehet, hogy csupán arról van szó, hogy Shan-nek néha jó napja van, máskor lógatja az orrát, ez a kisugárzás határozza meg, hogy mennyi figyelmet kap a férfiaktól. De ne legyünk ennyire hitetlenek, lehet, hogy valóban hatékony módszerről van szó.

Kissé úgy tűnik, hogy maga a "feltaláló" is másban látja a vonzerő magyarázatát, hiszen azt is megtudhattuk, hogy módszere hasonlatos ahhoz az elképzeléshez, mely szerint az ananász fogyasztása jobb ízűvé teszi a férfiakat orális szex közben, szerinte az is olyasmi, ami működik, ha "elhisszük", hogy működik.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujkurir.blog.hu/api/trackback/id/tr2915022832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása