Putin elismerte: nincs okostelefonja
2018. február 11. írta: Györfi András szerk

Putin elismerte: nincs okostelefonja

gettyimages-140680761-714x475.jpg

A Forbes listáján a világ legnagyobb hatalmú illetve legbefolyásosabb embere nemrég elismerte, hogy egyáltalán nincs okostelefonja. Putin tudósokkal találkozott, az egyikük kijelentésére, miszerint minden ember zsebében van egy telefon azt mondta, hogy ez nincs így, hiszen ő például nem használja az eszközt.

Magáról az internetről pedig azt gondolja, hogy az a CIA projektje és a fele amúgy is csak pornó. Ideje sem lenne állítólag internetezni, hiszen minden egyes nap késő éjszakáig dolgozik. Érdekes belegondolni, hogy hogyan irányítja valaki a világ jelentős részét úgy, hogy nem használ okostelefont.

Bár miniszterelnöke, Medvegyev rendszeresen láthaó iPhone-al a kezében, sőt, a közösségi médiában is rendszeresen posztol Oroszország második embere. Úgy tűnik nem mindenkinek van szüksége az internet csodáira ahhoz, hogy igazán sikeres legyen az életben. Nekünk nem menne.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujkurir.blog.hu/api/trackback/id/tr8113654580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.02.27. 22:32:18

Putyin nem használ okostelefont. Úristen, hogy irányítja így a világ egyik legnagyobb országát!?
Trump folyton Twitteren lóg és ömlenek belőle a posztok. Úristen, hogy irányíthatja így a világ egyik legnagyobb országát!?

Az internetet Putyin beosztottai, döntéselőkészítői használják, az elnöknek teljesen felesleges a döntéseit guglizással komplikálnia.
süti beállítások módosítása