20 éve ma: Friderikusz, APEH, SZDSZ, tömegverekedés baseball ütővel
2019. augusztus 22. írta: Györfi András szerk

20 éve ma: Friderikusz, APEH, SZDSZ, tömegverekedés baseball ütővel

d643875182c6b94f73be0ca8921d6c69.jpg

Múltidéző rovatunkban ma egészen 1999 augusztus 22.-ig repülünk vissza az időben, a Mai Nap aznapi lapszámából szemezgetünk.

Helyszíni szemle néven új bűnügyi műsorral jelentkezik a Kriminálisból ismert Jónás József az RTL Klubon. A Mai Nap a főszerkesztőtől megtudta, hogy öt rovata lesz a negyven perces adásnak.

Bemutatják a legfrissebb bűncselekményeket, majd a közelmúlt bűnügyeit elevenítik fel, portré rovatukban rendőröket, jogászokat és bűnözőket is bemutatnak és saját maguk is nyomoznak egyik blokkjukban saját információik segítségével.

Hónapok óta nem vizsgálják az APEH-elnök múltbéli adóügyeit - efölött füstölög Eörsi Mátyás SZDSZ-es képviselő. Mint lapunknak elmondta, Kuncze Gáborral karöltve abban reménykednek, hogy a rendőrség rövid időn belül kideríti, mi is az igazság a Fidesz-közeli cégekkel.

Börtönkórházba került, de nem szabadlábra az a férfi, akit személyes szabadság korlátozásával gyanúsítanak, ezért tartják a bíróság jóváhagyásával előzetes letartóztatásban már áprilistól. A férfi leukémiában szenved és a hozzátartozók szerint haldoklik, ennek ellenére folytatják ellene a megkezdett eljárást.

Friderikusz Sándor nem jön zavarba, ha vendégek jönnek hozzá, a showmann ugyanis a legjobb borokkal kínálja őket. Hogy melyik a jó bor? Ezt személyes szaktanácsadójától, Bíró Istvántól tudja.

Tömegverekedés rört ki szombat éjjel az egyik kiskunhalasi diszkó előtt. A biztonsági emberek baseball-ütőkkel, gázpisztollyal és ököllel rendezték a sorokat. A botrányos jelenetet a helyi rendőrök állították le, akik őrizetbe vették a kidobólegényeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujkurir.blog.hu/api/trackback/id/tr7015019880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása