Megházasodott a Szikla
2019. augusztus 19. írta: Györfi András szerk

Megházasodott a Szikla

images.jpg

Dwayne Johnson, a pankrátorból lett hollywoodi sztár szinte mellékes hírként jelentette be nemrég, hogy bizony megházasodott. A legutóbb a Jumanji című remake-el jelentkező színész felesége természetesen gyönyörű, a képek alapján igyekeztek Johnson gyökereihez hűek maradni, és némi polinéz hagyományt is belevinni a ceremóniába.

View this post on Instagram

We do. August 18th, 2019. Hawaii. Pōmaikaʻi (blessed) @laurenhashianofficial❤️ @hhgarcia41�

A post shared by therock (@therock) on

 

Az esküvőt természetesen Hawaii-n, a tengerparton tartották, a bő hétmillió like-ot kapott kötelező Instagram poszt alá a "Pōmaikaʻi" szót írta a Szikla, ez áldottat jelent a helyi nyelven. 2007-ben, egy forgatáson ismerekedett meg kedvesével, Lauren Hashian-al azóta több közös gyermekük is lett, most pedig a házasságnak is eljött az ideje. Sok boldogságot kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujkurir.blog.hu/api/trackback/id/tr7015015860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása