Nem tetszett a körözési fotója, küldött másikat
2019. augusztus 16. írta: Györfi András szerk

Nem tetszett a körözési fotója, küldött másikat

prc_77452599.jpg

Különös, ám meglehetősen pofátlan lépére szánta magát egy angol bűnöző, aki nem mellesleg modellként is dolgozik, legalábbis akkor, amikor épp nem menekül a törvény elől. Elégedetlen volt a körözési fotójával, ezért küldött a rendőrségnek egy másikat, amiről úgy ítélte, hogy jobban mutat rajta.

Stephen Murphy a helyi lapnak küldte el a fotót - borítóképünkön a jobb oldali -, melyről úgy gondolja, hogy jobban néz ki rajta, a kísérőlevélben azt is hozzátette, hogy írják helyesen a nevét, ha már egyszer el akarják kapni. Jr. V Murphy néven is ismert ugyanis, úgy tűnik ezt a nevet jobban kedveli.

"Jó lenne, ha helyesen írnátok a nevemet ha el akartok kapni, azoktuán, hogy három napja ki van plakátolva az arcom, legalább ezt a képet használjátok, jobb lesz nektek."

Természetesen a kötelező Facebook poszt sem maradhatott el ugyanezzel a mondanivalóval, cikkünk születésekor azonban még nem bizonyult túl népszerűnek, mindösszesen két like árválkodott alatta.

pri_77454231_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ujkurir.blog.hu/api/trackback/id/tr215012432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása