Ha intim képet kér a pasi, ezzel megviccelheted
2019. augusztus 08. írta: Györfi András szerk

Ha intim képet kér a pasi, ezzel megviccelheted

wit-puzzle-imessage-game.jpg

A férfiak már csak olyanok, hogy egy gyönyörű nővel folytatott chat során előbb-utóbb kérni fognak egy intim, legalábbis intimebb képet. A hölgyek erre vérmérsékletük függvényében válaszolnak, de általában elküldik a pofátlan pasit melegebb éghajlatra. 

Egy ötletes applikáció segítségével most azonban kaphatnak is, meg nem is intim fotót a férfiak, legalábbis meg kell dolgozniuk azért, hogy láthassák, amit látni szeretnének. A WIT Puzzles lényege, hogy a gyerekkorunkból ismert képtologatós műanyag - vagy fa - játékok mintájára felszabdalják a fotónkat jó sok részre, összekeverik, majd a megfejtőnek az a dolga, hogy addig tologassa az apró darabokat, míg össze nem áll a teljes kép.

Persze nem erre találták ki eredetileg az appot, de egyre több hölgy használja erre, hogy jól megviccelje a kiváncsi férfiakat. Állítólag a legtöbb férfi nekiveselkedik a feladatnak, meglepően gyorsan meg is oldják a "rejtvényt", hiába, ha kellően nagy a motiváció, akkor sok mindenre képes az ember...

A bejegyzés trackback címe:

https://ujkurir.blog.hu/api/trackback/id/tr9515000374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása