Aranyeső a családodra, szó szerint
2018. március 18. írta: Györfi András szerk

Aranyeső a családodra, szó szerint

screen_shot_2018-03-18_at_16_02_20.png

Van az úgy, hogy az emberre rámosolyog a szerencse. Megismerhetünk valakit, aki bearanyozza az egész életünket, lehet ötösünk a lottón, bár talán a legjobb, ha a munkára alapozzuk a jövőnket. De nemrég különleges szerencse érte Szibéria lakóit, szó szerint az égből hullott az arany, ezüst, platina, sőt, még egy rakás drágakő is.

Történt ugyanis, hogy csütörtökön egy bányászati cég szállítórepülőjének raktere kinyílt a levegőben, a kincsek pedig egyszerűe kirepültek a gépből. A teljes rakomány értéke 378 millió dollár, ennek csak egy része volt az égből potyogó 200 aranyrúd. 

A mesés vagyon java része a kifutópályán landolt, de a gépnek még közel tíz kilométert kellett megtenni, meilőtt kényszerleszállást tudott volna végrehajtani. A rendőrség szerint a személyzet a felelős, állítólag nem csukták be rendesen a rakodótér ajtaját. A java részét már megtalálták és összeszedték az aranyrudaknak és egyebeknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujkurir.blog.hu/api/trackback/id/tr7613750376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása