Beperelte Kalifornia államot mert nem ismerik el a Jeti létezését
2018. február 22. írta: Györfi András szerk

Beperelte Kalifornia államot mert nem ismerik el a Jeti létezését

extra_large-1519041976-cover-image.jpg

Évtizedek óta hallhatunk a Jetiről, egy nagydarab, szőrös, fura erdei élőlény aki csak nagyon ritkán mutatja meg magát. A kevés felvételről rendre kiderül, csupán egy mosómedve bundával takart sámán jár táncot, tinik szórakoznak vagy egész egyszerűen gyenge fotomanipulációról van szó.

Egy kaliforniai nő nemrég ismét lencsevégre kapott valamit, még a Netflix is sorozatot készített az esetről. Állítása szerint úgy nézett ki a szörny, mint egy neandervölgyi ember, az egyik fa tetején ült és meredten nézett rá. Nem sokan adnak hitelt a meséjének, ez olyannyira felháborította, hogy perre ment.

Bizony, pert indított a kaliforniai "Hal és Vadak" nevezetű intézet ellen, szerinte nem védelmezik kellően a Jeti életterét, sőt, eleve nem ismerik el a létezését, tehát nem tesznek eleget a közpénzből finanszírozott kötelezettségeiknek. Meglátjuk, hogy mi lesz a per kimenetele, igyekszünk majd beszámolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujkurir.blog.hu/api/trackback/id/tr8813689428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása