Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Joel Sumachernek 20 000 szexpartnere volt
2019. szeptember 01. írta: Györfi András szerk

Joel Sumachernek 20 000 szexpartnere volt

joel-schumacher-getty.jpg

Híres sportolók, színészek, filmrendezők, és egyéb celebritások gyakran kérkednek, vagy éppen szomorúan számolnak be arról, hogy mennyire felelőtlenül éltek, ami a szexpartnereik számát jelenti. A világhírű filmrendező elmondása szerint homoszexuális férfiként "könnyű dolga volt", így érhetett el akár 20 000 szexpartnert is hosszú élete során.

A Batman forever, és számos egyéb kasszasiker rendezője a Vulture magazinnak adott interjújában arról is beszélt, hogy különösen a 80-as években volt "aktív", viszonya volt házas emberekkel, filmesekkel, sportolókkal egyaránt. Akkoriban tombolt az AIDS, állítólag "csodaszámba ment", hogy negatív lett a tesztje.

A hírességek nem mindig lelkesek, amikor nemi életükről beszélnek, az NBA sztár például a drogok okozta "lefelé tartó" spiráljáról beszélve árulta el, hogy nagyjából 2000 nővel feküdhetett le.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujkurir.blog.hu/api/trackback/id/tr1215035034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása