Segített egy barátjának, nyert 300 000 dollárt
2019. augusztus 28. írta: Györfi András szerk

Segített egy barátjának, nyert 300 000 dollárt

helping-out-a-friend-leads-woman-to-nearly-300000-lottery-prize.jpg

Jó tett helyébe jót várj tartja a mondás, egy észak-karolinai nő esetében úgy tűnik, hogy az - instant - karma valóban működik. Történt ugyanis, hogy segített egy barátjának eljutni a munkába, az illetőnek ugyanis nincs autója. Útközben megálltak egy benzinkútnál, ahol a barát felvetette, hogy vegyenek néhány lottót.

Debra Denton, a segítőkész fiatal nő másnap reggel szembesült azzal, hogy bizony nyert, méghozzá nem is keveset. "Először megnéztem az első, majd az utolsó számokat, végül a középsőket, és rájötten, hogy nyertem." Az összeg 298 000 dollár, mintegy 88 millió forint.

Debra először visszament a benzinkúrta, hogy ellenőriztesse valóban nyert-e, csak ekkor hitte el igazán. Úgy tűnik megéri segíteni másoknak, hiszen az is lehet, hogy ők maguk háláják meg, az is lehet, hogy segítségnyújtás közben történik velünk valami váratlan.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujkurir.blog.hu/api/trackback/id/tr9015028554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása