Betört egy klinikára, hogy botoxhoz jusson
2019. augusztus 28. írta: Györfi András szerk

Betört egy klinikára, hogy botoxhoz jusson

winters-1919143_1280.jpg

Minden nőnek fontos a szépsége, éppen ezért az úgynevezett szépségipar dollár millárdos üzlet, se szeri, se száma a különböző termékeknek, és szolgáltatásoknak, melyek a nők szépségét, és főként fiatalságát hivatottak megőrizni. Abban sincs semmi új, hogy a nők szinte bármire képesek azért, hogy hozzájussanak ezekhez a termékekhez, egy amerikai hölgy viszont nemrég új dimanzióra emeletek a szépségkultuszt, ugyanis:

betört egy klinikára, és ellopott egy csomó botoxot.

Az esetről felvételt készített a biztonsági kamera, Texas állam Houston városában garázdálkodott a szépségmániás hölgy. Miután első kísérlete a bejutásra kudarcot vallot, visszatért Mercedes típusú luxusjárművéhez, majd egy elemmel üzemelő munkagéppel tért vissza, ezzel már sikerült bejutni. A rendőrség a lakosság segítségét kéri, azt nem árulták el, hogy pontosan mennyi botoxot vitt magával. 

Mindenesetre reméljük, hogy szebbnek érzi magát azóta.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujkurir.blog.hu/api/trackback/id/tr3015028450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása