Antiszex mosdókat tervez a walesi kisváros
2019. augusztus 20. írta: Györfi András szerk

Antiszex mosdókat tervez a walesi kisváros

1_jip_mdg_180819porthcawl_33-copy3.jpg

A legtöbben az otthonunk kényelmében szeretünk szexelni, vannak azonban olyanok, akiket olykor egy-egy nyilvános WC-be sodor a hév, nincs mit tenni: sokan vannak, akik ott szeretkeznek, ahol nem kéne. Egy walesi kisvárosban odáig fajult a probléma, hogy a városvezetés előterjesztett egy tervet, mely szerint rendkívül drága, mintegy 170 000 font - közel hatvanmillió forint - értékű, high-tech mosdókat telepítenének, megelőzendő, hogy a helyiek, és a látogatók a WC-kben essenek egymásnak.

0_the-new-robo-toilets-planned-for-porthcawl-take-public-toilets-to-a-whole-new-level.jpg

Az új eszközök rendkívül felszereltek lesznek, lesz bennünk például súlyérzékelő, ami kapásból detektálja, ha egynél több ember lépett be, illetve lesz speciális mozgásérzékelő is, ami a "vad" mozdulatokat, ha úgy tetszik lökéseket fogja érzékelni, így biztosra mennek: tudni fogja a szerkezet, ha egy pár szerelmeskedik éppen.

0_the-new-robo-toilets-planned-for-porthcawl-take-public-toilets-to-a-whole-new-level_1.jpg

A "sci-fi WC" látványterveinek részlete, borítóképünkön szintúgy a terv látható.

A büntetés, sőt a megszégyenítés sem marad el, ugyanis ha bekapcsol az érzékelő, akkor kis vízsugarak kezdik el lelocsolni a WC-ben lévőket, ezzel egy időben megszólal egy riasztó, végül, de nem utolsó sorban pedig az ajtó is magától kinyílik.

Gondoljunk csak bele, hogy micsoda látvány lehet egy pár, amint éles helyzetben kinyílik az ajtó, boldog-boldogtalan számára nyilvánvalóvá válhat, hogy mit tettek éppen. Más kérdés, hogy milyen etikai, jogi vonatkozásai lehetnek az újszerű mosdónak, ezt majd a helyi hatóságok eldöntik. 

Porthcawl városában októberben zárják be az eddigi WC-ket, majd hamar elkezdik a sci-fi-be illő újak építését. Az új mosdók használatáért fizetni is kell majd, azt azonban eddig nem árulták el a városatyák, hogy mennyit. A fejlesztés egy nagyobb ívű városrendezési terv része, az ominózus WC-k közelében ugyanis új, üzleti "negyedet" szeretne felhúzni a kisváros.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujkurir.blog.hu/api/trackback/id/tr8915016870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása