Állásinterjúkat tart a gyerekeinek: konyhamenedzser, mosás igazgató
2019. augusztus 20. írta: Györfi András szerk

Állásinterjúkat tart a gyerekeinek: konyhamenedzser, mosás igazgató

1_mum-holds-job-interviews-for-her-kids-to-get-them-to-do-housework_1.jpg

Minden szülő tudja, hogy a gyerekeket bizony nem könnyű rávenni arra, hogy a ház körüli munkákból kivegyék a részüket. Arról nem is beszélve, hogy mennyire nehéz felkészíteni a kicsiket a nagybetűs életre, megtanítani, hogy a pénz bizony nem fán nő, a problémáikat előbb-utóbb maguknak kell megoldaniuk.

Egy angliai anyuka gondolt egyet, és két legyet ütött egy csapásra, egész egyszerűen állásinterjúkat hirdetett a gyerekeinek a közös otthon kapcsán felmerülő feladatok ellátására. "A gyerekeim állandóan több zsebpénzt, új telefont, és egyebeket kértek tőlem, így elhatároztam, hogy meglepem őket." 

1_mum-holds-job-interviews-for-her-kids-to-get-them-to-do-housework_2.jpg

A meglepetés abban állt, hogy mire aznap hazaértek a kicsik az iskolából, a ház egyik falán különböző álláshirdetések fogadták őket, az interjúk pedig egyből el is kezdődtek. Persze csak azután, hogy kitöltötték az álláskeresők a jelentkezési lapjukat, ilyen is készült ugyanis.

1_mum-holds-job-interviews-for-her-kids-to-get-them-to-do-housework.jpg

De a sajátos, és sokak tetszését elnyerő nevelési módszereknek itt még nem lett vége, hiszen a hitelfelvétel lényegét is meg akarta tanítani a fiatal anyuka, a gyerekek kölcsönigénylő lapot is kaphattak, a "hivatalos" formanyomtatvány célja természetesen az, hogy felkészítse a gyerekeket az életre. A Facebookon virálissá vált az anyuka posztja, több százezer like-ot, és megosztást kapott rövid idő alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujkurir.blog.hu/api/trackback/id/tr3215016836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása