Megharapta egy kígyó, bosszúból megharapta
2019. augusztus 15. írta: Györfi András szerk

Megharapta egy kígyó, bosszúból megharapta

gettyimages-520669446-57d5b9ec3df78c58335b079e.jpg

Még a sokat látott indiai orvosokat is meglepte annak a fiatalembernek az esete, aki egy zacskóban hozott kígyóval érkezett a kórházba, kígyóharapás panaszával. Történt ugyanis, hogy a hétvégi pihenés közben, egy itallal a kezében üldögélt szülei otthonában, amikor is megjelent egy kígyó a szobában, és megharapta a figyelmetlen férfit.

Aki ezen annyira felháborodott, hogy megragadta, majd megharapta a kígyót, ezzel az állat halálát okozva.

Uttar Pradesh államban történt mindez, Raj Kumar névre hallgat az "áldozat", aki a hírek szerint még meg is rágta a pórul járt hüllőt. Tény, hogy az állat elpusztult, ám a Kumur sem járt jól, hiszen egy patkánykígyó (Zamenis longissimus) volt az "elkövető", szakemberek szerint általában nem veszélyes emberre a mérge, mégis sokkos állapotban szállították kórházba a harapós indiait.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujkurir.blog.hu/api/trackback/id/tr8115011620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása