20 éve ma: Szlávy Bulcsú meggyilkolása, Stallone és Hakkinen a Budapest Hajón
2019. augusztus 16. írta: Györfi András szerk

20 éve ma: Szlávy Bulcsú meggyilkolása, Stallone és Hakkinen a Budapest Hajón

94cdb4822db4767c86dad5cabd27e74d.jpg

Múltidéző rovatunk mai adásában a Népszabadság 1999. augusztus 16.-i lapjából szemezgettünk:

A Mai Nap Szlávy Bulcsú megyilkolásáról szóló cikke nyomán a rendőrség azonnal vizsgálatot indított. Mint tegnap megírtuk egy névtelenséget kérő informátorunk szerint két évvel ezelőtt orosz maffiózók Tihanyban brutálisan meggyilkolták a Balaton királyaként ismert Szlávyt. Majd holttestét savval maratták szét.

Mika Hakkinen és Sylvester Stallone a Forma-1-es verseny után a Budapest hajón múlatták az időt. Az étkek közül szerepelt a többi között lazac és gulyásleves is, de a két világsztár a finomságok mellé csak üdítőt kortyolgatott.

Meggondolta magát és vissza akarja kapni egyhetes kislányát egy anyuka, aki - mint mondja nem kellően gondolta végig tettét és a baba születése előtt örökbefogadó szülőket keresett neki.

A Ferencváros labdarúgóinak gyenge rajtja miatt komolyan felvetődött a klubnál Mucha József edző menesztése.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujkurir.blog.hu/api/trackback/id/tr7615012148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása