Ma indula a chicagoi kacsaderbi
2019. augusztus 08. írta: Györfi András szerk

Ma indula a chicagoi kacsaderbi

248635_080814-wls-ducky-4-img.jpg

Mintegy 60 000 műanyag kacsát indítanak útjára ma Chicago-ban, a hagyomány célja, hogy pénzt gyűjtsenek a speciális olimpiára, melyen fogyatékkal élők versenyezhetnek. Az esemény oldalán vásárolhatunk egy-egy kacsát, 1, 6, 24, vagy akár 240 darabból álló csomagokban is, igény szerint. 

Egy kacsa 5 dollárba kerül, ennyivel járulunk hozzá az olimpia megrendezéséhez. Cikkünk születésekor már 91%-nál járnak, majd mind a hatvanezer kacsa elkelt, úgy tűnik, az amerikaiak számára fontos a jótékonyság, sokan támogatják az eseményt.

rubber_ducky_derby_megan.jpg

Más kérdés, hogy mennyire környezetbarát ez az egész, bár a korábbi évek kacsaderbijeinek felvételeit látva úgy tűnik, hogy a szervezők gondosan összesezdik az összes "versenyzőt". Sok sikert kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujkurir.blog.hu/api/trackback/id/tr4715000720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása