Lecseréli híres logóját a Lacoste
2018. március 03. írta: Györfi András szerk

Lecseréli híres logóját a Lacoste

Ki ne ismerné az itthon bizonyos körökben csak "gyíkos"-ként aposztrofált francia ruhamárkát. Bizony, a Lacoste egy nagy multú, komoly brand a ruhaiparban. Letisztult elegancia, jó drága termékek, minden ruhatárba kell legalább egy darab. Legalábbis sokak szerint.

Az viszont biztos, hogy a logójuk világszerte ismert, az aprócska krokodil egyedi, szerethető része a brandnek. Most viszont lecserélik, a motiváció pedig egy igazán nemes cél. Egy limitált kollekció darabjain más állatok jelennek majd meg a krokodil helyén, mindegyik egy-egy veszélyeztetett faj. 

Pontosan itt a lényeg, figyelemfelhívásról van szó. A kutatók szerint olyan mértékű fajkihalást okoz az ember, amilyet a Föld története során még nem igen látott. Naponta tűnnek el fajok, a természet ütemesen pusztul. Ha az állatokat nem is tartjuk fontosnak, legalább saját magunkra gondolhatnánk, természet nélkül nekünk sem lesz túl fényes a jövőnk.

A bejegyzés trackback címe:

https://ujkurir.blog.hu/api/trackback/id/tr7213712422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása