A bejegyzés trackback címe:

https://ujkurir.blog.hu/api/trackback/id/tr7715024050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

acycloren 2019.08.26. 04:42:42

Amíg az emberek hajlandóak megfizetni a kereskedők luxusprofitját, addig emelkedni fognak az árak.
Le lehet szokni a dinnyéről, akkor majd lemennek az árak. Vagy nem, de legalább nem kaszálnak a spekulánsok.

kvadrillio 2019.08.26. 07:20:39

a földalapú milliós támogatásokat azért kapják, hogy ne termeljenek !!! HANEM IMPORTÁLJUK A SZAR GYÜMÖLCSÖKET !!! NÉZZÉK MÁÁÁ MEG MENNYI FÖLD VAN PARLAGON !!!
EZ NEM PIACGAZDASÁG, HANEM AZ EMBEREK KIOZSÁKMÁNYOLÁSA ! HA SOK GYÜMÖLCS TERMETT, AKKOR A FÁKON HAGYJÁK, NEM SZEDIK LE VAGY BESZÁNTJÁK A DINNYÉT IS, HA KEVESEBB, AKKOR FELVISZIK AZ ÁRÁT A ROTHADT KERESKEDŐK ! A DINNYE FELVÁSÁRLÁSI ÁRA 20 FT DE 2-300-ÉRT ADJÁK, A SZŐLŐÉ 50 FT ÉS 900-1000-ÉRT ADJÁK, EZ NEM PIACGAZDASÁG, HANEM ÁTBASZÁS !!!!!

A COCILIZMUSBAN A CSALÁDOK EGÉSZ DINNYÉKET VETTEK,ETTEK, AMIT MEGLÉKELTEK, HOGY JÓ ÍZŰ-E ÉS CSAK AZ ÉDESET KELLET ELVINNI A VEVŐNEK, MOST MÁR CSAK SZELKETKÉKET VESZNEK AZ EMBEREK ÉS AZ IS SOXOR TÖKÍZŰ.......

AVAGY A KAPITALISTÁK DIREKT FELVISZIK AZ ÁRAKAT A SZAR TERMÉKEKÉT IS !!!!!
MINTAHOGY RÉGEN A KÁVÉTÚLTERMELÉSNÉL INKÁBB BEÖNTÖTTÉK A TENGERBE, MINTHOGY OLCSÓBBAN ADJÁK !!! EZ AZ EGÉSZ CSAK A PROFITHAJSZOLÁSRÓL SZÓÓÓL ! DÖGROVÁS AZ EGÉSZ !!!

haXXor 2019.08.26. 07:22:01

Inflacio, mint a masodik vilaghaboru utani gazdasagunk mozgatorugoja megvan?

kvadrillio 2019.08.26. 08:23:23

"""....a recesszió alatt volt, hogy ennek csak az ötödét tudta a kubai állam biztosítani. Az alultápláltság okozta vakság, illetve a terhes nőket sújtó vérszegénység rohamosan terjedni kezdett. Az emberek jobb híján cukros vizet ittak, és megettek mindent, amihez hozzá lehetett jutni. De tényleg mindent, az Economist beszámolója szerint, megették a saját háziállataikat, az utcán vadászták a macskákat, és nem úszták meg a Havannai Állatkert lakói sem, levágták a bölényt, a struccokat, és a pávának is csak a díszes tollai maradtak meg."""""
"""
EGY CSODÁLATOS ORSZÁG TALPRAÁLLÁSA !!! MAJD FIGYELEM HOGYAN TESZI ŐKET TÖNKRE A SZÉTPRIVATIZÁLÁSÁVAL A KAPITALISTA ÁMERIKA !!!
Van egy ország, ami egyszer már leszokott az olajról, mégsem omlott össze

kvadrillio 2019.08.26. 08:43:10

JAHHHH.... nincs makói hagymán k, amin ek ereje, illata , sírásra serkentő hatása volt és sokkal jobb ételeket adott ezért, nincs szegedi-kalocsai fűszerpaprikánk, Brazíliából hozunk be aflatoxinos szarokat..., ,nincs jóízű , illatos szabolcsi almánk, mert kivágták az almásokat is, ehetjük a szar zöldalmákat, a kemény, baltával vágandó ízetlen , de külcsínben tetszetős epreket...,, az illatos, aromás magyar eper helyett, ehetjük a szar savany szőlőpket, az édes csabagyön gye, kecskecsöcsű, muskotályos magyar szőlők helkyett !!!....teleatököm a kapitalizmus szar, adalékanyagokkal teletömött, feltuningolt élelmiszereivel, a mesterségesen rövididejű műszaki cikkeivel (hogy minél többet tudjon eladni belőle a multi ugyehhh...).....pénz,pénz..., pénz....az ISTENÜK, MINDFENÁRON !!! ÉS RÁKÉNYSZERÍTIK AZ EGÉSZ VILÁGRA A SZARJAIKAT, NEM SXZÁMÍT AZ EMBERI ÉLET !!! CSAKIS A PROFIT, A PÉNZ !!!

MOST ÉPPEN AZ ÜDÍTŐITALOKAT NYOMJÁK TELE RÁKKELTŐ ADALÉKOKKAL, TELJESEN KIVONVA BERLŐLÜK A VALÓDI CUKROT, CSAKIS AZÉRT, HOGY SPÓROLJANAK !!! HADD DÖGÖLJENEK MEG MIN ÉL TÖBBEN RÁKBAN A VILÁGON...., ÉS A RÁKOS BETEGEK SZÁMA EGYRE EMELKEDIK !!! HOGY A RÁKKELTŐ GYÓGYSDZARJAIKRÓL NE IS BESZÉLJÜNK.....EÁKKELTŐ VALSARTAN.....IDESZARTAM-ODASZARTAM-BELESZARTAM.

nemecsekerno_007 2019.08.26. 09:30:06

Az élelmiszertermelés stratégiai kérdés is, ha felszámoljuk a termelő kapacitásunkat akkor kiszolgáltatottak leszünk. Az élelmiszer szállításának környezeti hatásáról már nem is beszélve.
Szóval a helyben termelt élelmiszer nem buztos, hogy drágább, ha globális szinten nézzük...
süti beállítások módosítása