Vége az öt emeletes kék pénisznek Stockholmban
2018. április 15. írta: Györfi András szerk

Vége az öt emeletes kék pénisznek Stockholmban

A művészet jó, a művészet kell, a művészet fontos. A kultúra fontos része, kifejezhetjük gondolatainkat, érzéseinket, egyedi látásmódunkat. Egy svéd művésznő azonban kissé túlment a jó ízlés határán, Stockholmban, egy öt emeletes épület oldalára festett egy kék péniszt. A lakók pár hónapig tűrték a látványosságot, majd aláírás gyűjtésbe kezdtek, sikerült is elérniük, hogy lefessék az alkotást. 

Nem ez az első "kísérlete" a hölgynek, New York-ban egy hasonló méretű, azonban más színű, ez esetben piros falloszt festett egy közel azonos méretű épületre. Ott három napig csodálhatták csupán a lakók az alkotást, majd a hatóságok lefestették. Hiába, ha valami ki akar jönni a lelkünkből, akkor csak idő kérdése, hogy az megtörténjen.

5ad118851f00002d0016d1c4.jpeg

5ad118e71e0000fb077b17ba.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://ujkurir.blog.hu/api/trackback/id/tr2713836748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása