André, az óriás
2018. március 08. írta: Györfi András szerk

André, az óriás

andre-the-giant.jpg

Vannak emberek, akik mások, mint a legtöbbünk. Ki az agyával, ki a testi adottságaival tűnik ki a sokaságból. Remek példa erre André, az óriás. André René Roussimof (1946 Május 19 - 1993 Január 27) francia származású profi pankrátor, egy ránézésre félelmetes, valójában csupaszív ember életéből válogattunk néhány fotót. 

Dolgozott Schwarzeneggerel, Hulk Hogannal és számos további hírességgel. Nem véletlenül, már egészen fiatalon felfedezték adottságait, bizony 224 cm-es magassággal és 220 kg-os súllyal élte életét. Imádott élni, főként enni és inni. Főleg az ivással adódtak problémái, a legenda szerint egy buli alkalmával egy ültő helyében megivott 150 sört.

A halálát hátproblémái és az alkoholhoz kötődő betegségei okozták. Itthon kevésbé volt ismert, de Amerikában, Kanadában és a világ még jó néhány pontján viszont tömegek rajongtak érte. Lássuk az anyagokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://ujkurir.blog.hu/api/trackback/id/tr6113723638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása