Ezt osztotta meg a legtöbbet a világ 2017-ben
2018. március 02. írta: Györfi András szerk

Ezt osztotta meg a legtöbbet a világ 2017-ben

smartphone-2493419_960_720.jpg

Ki ne osztana meg néha egy cuki képet, egy vicces videót, egy szuperbölcs idézetet, netán egy fontos felhívást az ismerőseivel a FéSzbÚkon? Naná! Hiszen megosztani jó, jót teszünk magunkkal, a többiekkel is, szórakoztató, érdekes, izgalmas, szuper! 

Az már más kérdés, hogy a piacvezető közösségi média oldal több korábbi alkalmazottja, vezetője is kilépett, azóta arról tartanak rendszeres előadásokat, hogy hogyan tépi szét a társadalmaink szövetét éppen az, ami több, jobb emberi kapcsolatokat kellene, hogy létrehozzon.

De nem hagyhatjuk, hogy megzavarják a nyugalmunkat az ilyen apróságok. Lássuk, hogy mit osztott meg a legtöbbet a világ 2017-ben! Pontosításra szorul a megnevezés, az alábbi képen az úgynevezett interakciók összesített száma látható, ez tartalmazza a like-ok, megosztások, kommentek együttesét. 

A pontos tartalom megnevezése mellett a középső oszlopban a típust látjuk, egy anyag lehet videó, kérdőív vagy akár egy cikk. Természetesen a videók viszik a prímet. Kevésbé meglepő módon az unásig hallgatott Despacito vezeti a listát. Lássuk a részleteket:

most-shared-facebook-content-2017.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ujkurir.blog.hu/api/trackback/id/tr9313710236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása